DKK
EUR
USD

Play And Go

Happy customers testimonials

1-9 of 11

Page:
  1. 1
  2. 2
test
Mr. Moustache we like! Echt de moeite waard om hier zo lang op te wachten. bedankt voor de goede service. Maxime & Alex vinden het heel leuk en inderdaad heel pracktisch om het overal mee te nemen. Ondertussen al heel wat vraag gehad van vrienden en wij sturen door! ;-)
Joyce Lanckriet, Merelbeke
test
gewoon perfect - Eenvoudig - praktisch! Ik heb mijn de 2 diamond prints gekocht en kids zijn er wild van. Ik heb de indruk dat ze opruimen nu iets leuker vinden!
Veronique Planckaert, Lier
test
Sinds 3 weken de Mr.Moustache & de blauwe zig zag. Perfecte oplossing voor woonkamer en slaapkamer. Zoon gebruikt dit voor zijn houten speelgoed, dochter voor het opbergen van al haar poppetjes! Langer dan verwacht moeten wachten op levering maar heel tevreden met de aankoop!
Tom Van De Putte , Antwerpen
test
Great solution and even my kids are motivated to clean up their toys with these Play & Go bags. Thank you.
J.A Devictor, Northampton
test
Mijn dochter heeft de rode zig zag en gebruikt de Play & Go voor al haar poppen in op te bergen! Ook geen geleuter meer om op te ruimen, alles in de zak, touwen trekken en opbergen.
Ilse Vercammen, Gent
test
Onze zonen zijn gek van Lego en hebben heel wat Lego's liggen! Wij hebben 2 Play & Go's gekocht en gewoon perfect om de blokjes boven te halen en terug op te ruimen. Je trekt aan de koord en je hebt alles samen. De Play & Go past ook in een curver box. Al paar maal cadeau gegeven en zowel de kinderen als de mama's zijn hier heel tevreden mee.
Familie Decroubele, Deurle
test
De Play & Go speelzakken zijn voor ons een fantastische oplossing! Met onze 3 zonen die graag met Duplo, Playmobil en Lego spelen zijn alle blokken na de speeltijd in een mum van tijd opgeruimd.Ik zou het iedere ouder aanraden.
Familie Dezeure, Kontich
test
Wij hebben de diamond roze voor onze dochter gekocht en zijn hier ontzettend tevreden mee! De opbergzak van Play & Go wordt bij ons dagelijks gebruikt.Onze dochter gebruikt de zak om met al haar poppen te spelen Na het spelen, een trek aan beide touwen en alles is terug opgeruimd. Super die speelzakken!!!!
Ilse Deconinck, Aalst
test
Wij gebruiken de speelzak zowel thuis om met de duplo blokken te spelen maar als de kindjes een weekendje naar oma & opa gaan dan stoppen we de play & go zak vol met speelgoed en spulletjes voor de kids. Super handig!
Ann Cuypere, Brussel

1-9 of 11

Page:
  1. 1
  2. 2